Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-timberland.pl do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 52
  • Arek
    Gdynia
    Szorty
    2018-03-13
    Spodenki bardzo fajne, dobrej jakości, bardzo szybka wysyłka, polecam!
  • AGNIESZKA
    MĘCINKA
    BUTY
    2018-02-14
    Miła i kompetentna obsługa,szybka realizacja zamówienia,buty wygodne, bardzo dobrej jakości. Na pewno jeszcze skorzystam z usług.Polecam.
  • Emil
    Zgierz
    kolekcja zima 2017
    2018-02-07
    Bardzo sprawna obsługa zamówienia, można się dodzwonić na infolinię, jasna informacja o możliwości zwrotu. Minusem jest, że rabat klubu podczas zakupów przez internet nalicza się dopiero po odebraniu fizycznej karty.
  • Magda
    MIĘDZYRZECZ
    polecam
    2018-02-04
    ekspresowa dostawa, buty pierwsza klasa :), jasne warunki zamówienia jak i ewentualnego zwrotu, informacja na bieżąco o statusie zamówienia, rozmiarówka dokładnie taka jak podana. Jednym słowem wszystko perfekcyjnie, jedyny minus jak dla mnie to zbyt wysoki pułap cenowy, aby móc przystąpić do klubu Timberland (ale oczywiście każdy ustala swoje zasady ;)
    Odpowiedź sklepu:
    06 lutego 2018 15:32
    Szanowna Klientko, serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z realizacji zamówienia. Dziękujemy również za pozostawioną sugestię. Satysfakcja Klienta jest dla nas najważniejsza, dlatego cały czas pracujemy nad nowymi rozwiązaniami pozwalającymi na najwyższe standardy obsługi. Zapraszamy do ponownych udanych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie, Gabriela wraz z zespołem e-Timberland.pl
  • Oskar Oln
    Olsztyn
    Super
    2018-02-03
    Szybko sprawnie bez problemów, idealna jakość butów. Nie mam nic do zarzucenia. Polecam i pozdrawiam :)
  • Kinga
    Łapsze Niżne
    Polecam!
    2018-02-02
    Jedne z najcudowniejszych butów jakie mam. Coś pięknego. Polecam!!!
  • Łukasz
    Warszawa
    Opinia
    2018-01-31
    Przesyłka została dostarczona w ciągu 2 dni. Obsługa w sklepie perfekcyjna. Zakupy były wielką przyjemnością. Co do butów to jestem mega zadowolony z nich. Obsługa wysokich lotów
    Odpowiedź sklepu:
    02 lutego 2018 10:10
    Szanowny Kliencie, Pana komentarz sprawił nam ogromną radość! Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli zrealizować dla Pana zamówienie! Pozdrawiamy serdecznie, Gabriela wraz z zespołem e-Timberland.pl
  • Sławek
    Narkowy
    Zakupy - buty
    2018-01-31
    Zarówno jakość butów jak i obsługi klienta na najwyższym poziomie. Kupuję w tym sklepie od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Poza tym rzadko spotykane tak dobre warunki przy zakupie ( darmowy zwrot i wymiana jak również dostawa, itp. ).
    Odpowiedź sklepu:
    02 lutego 2018 10:13
    Szanowny Kliencie, serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Satysfakcja Klienta jest dla najważniejsza, dlatego cały czas pracujemy na nowymi rozwiązaniami pozwalającymi na najwyższe standardy obsługi. Zapraszamy do ponownych udanych wizyt. Pozdrawiamy, Gabriela wraz z resztą zespołu e-Timberland.pl
  • Michał
    Mielęcin
    Zakupy
    2018-01-31
    Świetnie 😉
  • Dominika
    Miłków
    Jak najbardziej POLECAM
    2018-01-29
    Buty tej firmy jak zwykle rewelacja, szybka realizacja zamówienia :-) polecam w 100% :-D
  • z 52
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...