Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-sizeer.com do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 45
  • jacek
    Mokobody
    100% POZYTYW
    2017-02-22
    Zakupiłem koszulkę w sklepie internetowym. Jak to w Timberlandzie wszystko z najwyższej półki. Obsługa, wysyłka. Wszystko ok. Polecam
  • krzysztof
    stalowa wola
    buty
    2017-02-01
    jestem bardzo zadowolony z jakosci butów jak i obslugi. kontakt wzorowy. nic dodac i nic ujac wszystko ok
  • Anna
    Lipowa
    POLECAM!!!
    2017-01-14
    Z czystym sercem można polecić ten sklep. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar piękny i zgodny z opisem. To były moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie!
  • Marek
    Legionowo
    Obsługa na wysokim poziomie
    2017-01-09
    Towar najwyższej jakości. Przesyłka ekspresowa. Obsługa bardzo profesjonalna.
  • Monika
    Skała
    Buty
    2017-01-05
    Szybka dostawa do wyznaczonego miejsca, miła obsługa, wszystko zgodne z opisem. Polecam.
  • Daniel
    Gorzów Wielkopolski
    Pełen profesjonalizm
    2016-11-23
    Mimo, że kurtkę musiałem zwrócić ponieważ była za duża, to obsługa w sklepie zrobiła wszystko żeby zwrot przebiegł bezproblemowo. Miła i profesjonalna obsługa.
  • Karolina
    Poznan
    Pozytywną opina
    2016-11-19
    Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
  • Ira
    Bielsko-Biala
    Buty
    2016-11-19
    Dobra obsluga,szybka dostawa.Wszystko poszlo dobrze,jestem zadowolona z jakosci butow i obslugi klienta:)
  • Monika
    Częstochowa
    Opinia
    2016-11-14
    Buty dwie pary młodzieżowe. Kolor i rozmiar zgodny z opisem.Szybka dostawa .Jak dla mnie obsługa bez zastrzeżeń.
  • Karolina
    Warszawa
    Super!
    2016-11-03
    Buty rewelacja, przesyłka ekspresowa, polecam.
  • z 45
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...