Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-sizeer.com do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 44
  • Daniel
    Gorzów Wielkopolski
    Pełen profesjonalizm
    2016-11-23
    Mimo, że kurtkę musiałem zwrócić ponieważ była za duża, to obsługa w sklepie zrobiła wszystko żeby zwrot przebiegł bezproblemowo. Miła i profesjonalna obsługa.
  • Karolina
    Poznan
    Pozytywną opina
    2016-11-19
    Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
  • Ira
    Bielsko-Biala
    Buty
    2016-11-19
    Dobra obsluga,szybka dostawa.Wszystko poszlo dobrze,jestem zadowolona z jakosci butow i obslugi klienta:)
  • Monika
    Częstochowa
    Opinia
    2016-11-14
    Buty dwie pary młodzieżowe. Kolor i rozmiar zgodny z opisem.Szybka dostawa .Jak dla mnie obsługa bez zastrzeżeń.
  • Karolina
    Warszawa
    Super!
    2016-11-03
    Buty rewelacja, przesyłka ekspresowa, polecam.
  • Tatiana Gdańsk
    Borkowo
    Super Sklep
    2016-10-18
    Fantastyczna obsługa i buty też!!!
  • Kaśka
    Kęty
    BUTY TIMBERLAND PREMIUM 6 INCH FTB
    2016-10-13
    Zamówienie złożyłam na stronie internetowej bez żadnych problemów. Zrealizowane je w dwa dni. Buty zgodne ze zdjęciem, które oglądałam na stronie internetowej. Z czystym sumieniem mogę polecić!
  • Anka
    Sandomierz
    botki
    2016-10-11
    Bardzo szybka dostawa do sklepu, super miła obsługa, a buty rewelacyjne - wygodne i wyglądające ;) polecam!!!
  • Ania
    Toruń
    Polecam
    2016-10-05
    Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Bardzo szybka przesyłka. Bardzo łatwy kontakt, miła i sympatyczna obsługa.
  • Renata
    Przemysl
    BUTY TIMBERLAND WOMEN'S PREMIUM 14 IN
    2016-10-03
    RE-WE-LA-CJA,to nie pierwsze buty zamówione u Was i nie ostatnie.Zamawiam również dla dziecka,szczególne podziękowania dla pana(PROSZĘ WYBACZYĆ NIE PAMIETAM NAZWISKA),który zmierzył na moja prośbę obwód cholewki.Jeszcze raz dziękuję:)Buty są zajebiste.POLECAM!!!Wysyłka błyskawiczna.Pozdrawiam.
  • z 44
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...